Ota yhteyttä: 040 545 9172

Yritys       Tuotteet & Palvelut        Referenssit        Yhteystiedot   

LAMMIN LVI-PALVELU

 

Yrityksen toiminta & tuotteet

PALVELUT JA TUOTTEET

LAMMIN LVI-PALVELUN ALKU

 

Lammin LVI-palvelu on perustettu 1.1.2000. Yrityksen perustajana ja omistajana toimii Mika Rantanen.  Yrityksen päätoimialaa ovat kaikenkattavat LVI-palvelut ja työt uudisrakentamisesta saaneeraukseen pääpainon ollessa niiden toteutuksessa eikä suunnittelussa.

 

Lammin LVI-Palvelun toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan Lammilla.

PALVELUT JA PÄÄMÄÄRÄMME

Lammin LVI-Palvelun päämääränä on tuottaa kattavasti laadukkaita LVI-palveluita Etelä-Suomen alueella.

 

Yrityksen toiminta on keskittynyt enemmän Hämeen alueelle, mutta toimimme myös Etelä-Suomen alueella kattavasti. Tavoitteenamme on palvella laadukkaasti sekä yksitysiasiakkaita, taloyhtiöitä sekä yrityksiä kaikenlaisissa LVI-alan tehtävissä.

 

Lammin LVI-Palvelun kautta saatte kaikki LVI-alan työt ja palvelut aina hanan vaihdosta isompiin saneerauksiin tai uudisrakentamiseen.

ARVOMME

Lammin LVI-palvelun toiminta kiteytyy pitkäjänteiseen ja vankkaan kokemukseen, jonka keskiössä on aina asiakas.

 

Kokonaisuuden hallinta, tuotteiden valinta laadun ja kustannustehokkuuden näkökulmasta, täsmällisyys, aikataulu, laatu, kustannustenhallinta, vastuu eikä vähimpänä asiana asiakastyytyväisyys ovat yrityksemme peruslähtökohtia kaikessa toiminnassamme.

LVI-PALVELUT

Yrityksemme kautta saat kaikki LVI-alan työt ja palvelut kattavasti. Oli kyse sitten häiriötilanteesta tai uuden lämmitysjärjestelmän hankinnasta niin ota yhteyttä!

 

MAALÄMPÖ

Toteutamme maalämpöpumppujen asennuksia sekä niiden myyntiä. Pää-asiassa myymme Gebwellin- maalämpätuotteita, mutta myös muita maalämpöpumppu saa kauttamme! Kysy tarjousta maalämpöpumpusta!

 

ILMANVAIHTO

Yrityksemme toteuttaa ilmanvaihtotyöt alusta loppuun nykyaikaisilla ratkaisuilla. Kauttamme saatte nykyaikaiset ja energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet uusimmilla ominaisuuksilla!

 

 

TUOTTEET

Lammin LVI-Palvelu

 

Mika Rantanen

Halkikiventie 2

16900 LAMMI

 

040 545 9172

info@lamminlvipalvelu.fi